October 1, 2022

Hoe u uw auto van Duitsland naar Europa kunt krijgen

2 min read
auto importeren uit duitsland

Een van de gemakkelijkste manieren om een auto uit Duitsland te importeren, is door contact op te nemen met de Duitse Auto Club. De groepen voor auto’s, vrachtwagens en bestelwagens zijn verspreid over heel Duitsland. Als je in of nabij München of Düsseldorf woont, heb je verschillende autoclubs en importautodealers in de buurt. Neem contact op met uw automobielclub naar keuze en vraag of ze naar Duitsland verzenden. Als dat het geval is, zou u in minder dan twee weken een auto moeten kunnen kopen.

U kunt ook importauto’s uit Italië vinden. Ze verkopen geïmporteerde voertuigen op veel van dezelfde plaatsen waar Duitse auto’s worden verkocht. Als u een betrouwbare Vauxhall of Ford Focus heeft, kunt u wellicht een dealer vinden die Italiaanse auto’s verkoopt. Zo niet, dan kunt u ook op internet zoeken naar Italiaanse autodealers. Sommige van deze bedrijven kunnen ook naar Duitsland of andere Europese landen verzenden.

De beste manier om aan een auto als deze te komen, is door deze rechtstreeks bij de fabrikant aan te schaffen. Hoewel dit mogelijk is, is het erg moeilijk. De meeste fabrikanten in Duitsland verkopen alleen aan geautoriseerde dealers zoals Van Leersum & Zn. Als u niemand kent die aan een auto als deze kan komen, kunt u op internet zoeken naar Duitse importauto’s of een lokale importeur bij u in de buurt zoeken.

Als u niet zoveel om auto’s geeft, maar gewoon een voertuig wilt dat rijdt, kunt u proberen te zoeken naar Duitse importvrachtwagens. Deze voertuigen zijn heel gemakkelijk te vinden. Zowat elke grote vrachtwagenfabrikant verzendt naar of doet zaken met Duitsland. Dit omvat Mercedes, VW, BMW, Audi en Skoda.

Een andere optie voor een individuele containervervoer naar Duitsland is een vrachtwagen of bestelwagen. Het is eigenlijk vrij eenvoudig om er een te vinden als u online zoekt. Bijna alle grote bedrijven hebben individuele containerdiensten die naar Duitsland verschepen. Net als bij auto’s verzenden de meeste van deze bedrijven alleen naar geautoriseerde dealers of makelaars.

Ten slotte, als u een importauto uit Duitsland nodig heeft om in Europa te rijden, kunt u de vele de-commoditiseringsbedrijven online proberen. Met dit soort bedrijven kunt u een auto uit Duitsland importeren om te profiteren van speciale belasting- en invoertarieven. Bij de meeste bedrijven die de-commoditisering online zetten, kunt u via hun site met een creditcard betalen. Dit is handig, snel en veilig. Zorg ervoor dat u contact opneemt met een aantal verschillende bedrijven voordat u een definitieve beslissing neemt als het gaat om uw auto of vrachtwagen om uit Duitsland te importeren.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.