October 1, 2022

Het belang van Microsoft PowerApps voor uw bedrijf

3 min read
microsoft powerapps

Microsoft PowerApps is een set tools die zijn ontworpen om te helpen bij het maken van databasegestuurde websites. Ze zijn ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het maken van applicaties die grote hoeveelheden gegevens kunnen verwerken.

PowerApps zijn ontwikkeld door het Data Platform-team van Microsoft en worden nu door Microsoft op de markt gebracht als de ‘nieuwe tools voor de gemiddelde ontwikkelaar’.

Met ‘gemiddelde ontwikkelaar’ bedoelen ze supergebruikers die al bekend zijn met de verschillende relaties en gegevens die bij het maken van websites komen kijken. Door PowerApps te gebruiken, kunnen gebruikers het proces van het ontwerpen van databases stroomlijnen, die vervolgens worden opgeslagen in de cloudservices van Microsoft en worden gehost op hun servers.

Om PowerApps-applicaties te maken, moeten gebruikers de software downloaden van de website van Microsoft en deze vervolgens op hun servers installeren.

Na installatie van de software kunnen gebruikers Visual Studio gebruiken om een ​​aantal ‘dashboards’ te maken, in wezen datadiagrammen die eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen de verschillende gebruikers en ontwikkelaars. Ze kunnen ook de Sharepoint-infrastructuur van Microsoft gebruiken om hun databasebestanden op verschillende sites en applicaties op te slaan en te publiceren.

Door een Microsoft PowerApp te maken, krijgen ontwikkelaars de kans om veel functies aan hun apps toe te voegen, zoals gebruikersbeheer, beveiliging, samenwerking en meer. Hierdoor kunnen ze deze functies eenvoudig integreren in hun bestaande ontwikkelingsprocessen en kunnen ze een aantal verschillende soorten websites maken, waaronder blogs, contentmanagementsystemen en meer. Ontwikkelaars kunnen de inhoud op deze websites ook delen met andere gebruikers, zodat ze gemakkelijk grip kunnen krijgen op de verschillende informatie binnen een specifiek stuk inhoud.

Microsoft bevat ook een aantal andere tools, zoals Microsoft’s Intellisense voor zoeken en webontwikkelaars, waarmee ze rijkere tekst kunnen maken in hun applicaties en website-ontwerpen. Door deze twee functies te combineren, kunnen ontwikkelaars deze applicaties gebruiken om de taken te automatiseren die ze anders handmatig zouden moeten uitvoeren.

Als developer bouw je straks je applicaties met een combinatie van Microsoft PowerApps, SharePoint en Visual Studio. U zult merken dat het eenvoudiger dan ooit is om grote databases te ontwikkelen die vervolgens in de cloud kunnen worden gehost. Bovendien kunt u uw applicaties uitbreiden, communiceren met externe gegevensbronnen en interactiever toegang krijgen tot informatie die op internet is opgeslagen.

Er is ook een tool opgenomen in de PowerApps-suite genaamd Visual Studio PowerPack, die Microsoft SQL Server Express, Microsoft SharePoint, Microsoft Office 2020 en MS Access omvat. Dit is een handige tool die een gemakkelijke integratie mogelijk maakt tussen alle verschillende onderdelen van uw applicatie, inclusief de databaseserver en uw SharePoint-site. Daarnaast zult u zien dat u met deze tool een interactief dashboard kunt maken dat toegankelijk is voor iedereen die toegang heeft tot de server met behulp van Visual Studio.

Door deze functies aan uw applicaties toe te voegen en de nodige wijzigingen aan te brengen, wordt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om websites en applicaties te bouwen die zijn ontworpen om aan alle behoeften van hun klanten te voldoen. Door applicaties te ontwikkelen met PowerApps, kunt u deze processen vereenvoudigen en de efficiëntie en productiviteit verhogen voor zowel uw bedrijf als uw team.

meer informatie: https://puurict.nl/

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.