October 1, 2022

Wegwerphandschoenen: gemaakt met behulp van milieuvriendelijke ingrediënten

3 min read
Wegwerphandschoenen kopen

De scheurbestendige industriële handschoenen van gifstaal die ooit werden beoordeeld als de beste in de branche voor zowel comfort als duurzaamheid, zijn al geruime tijd niet op voorraad, maar er zijn nog steeds verschillende paar van deze handschoenen te koop die net zo goed zijn voor veelvuldig gebruik. uitstapjes naar de supermarkt en zoveel andere noodzakelijke boodschappen. De beste plaats om ze te zoeken is online voor een prijs die u zich kunt veroorloven en een stijl die past bij elk professioneel imago dat u wilt uitbeelden.

De meeste verkrijgbare zijn in de reguliere kantoorvariant, maar er zijn ook een paar die specifiek zijn ontworpen voor bescherming tegen gevaarlijke situaties, zoals die in de spreekkamer of de chemische verwerkingsruimte.

De scheurvaste handschoenen van gifstaal worden verkocht door twee afzonderlijke bedrijven. De eerste biedt een lijn professionele wegwerphandschoenen en beschermende kleding die onder eigen naam wordt verkocht; terwijl het tweede bedrijf zijn vinylpoedervrije handschoenen verkoopt onder de naam Axonators. De fabrikant van de wegwerphandschoenen brengt ze voornamelijk op de markt onder de naam “Axon”. Ze werden oorspronkelijk vervaardigd door een bedrijf genaamd Ethyl Plant Co. voor de Amerikaanse overheid. Sindsdien zijn ze een van de grootste namen in de branche geworden.

Deze wegwerphandschoenen zijn gemaakt van PVC of latex. PVC is de nieuwere van de twee materialen. Het is een door de mens gemaakte stof die voornamelijk bestaat uit PVC-buis die is versierd met verschillende gekleurde vulstoffen om het uiterlijk van een natuurlijke huid na te bootsen, zoals rubber of leer. Hun belangrijkste voordeel ten opzichte van pure latex is het feit dat ze duurzamer zijn en minder snel huidreacties of allergische reacties veroorzaken als ze consequent en zonder fouten worden gedragen. Het nadeel is dat ze niet zoveel lucht in de handschoenen laten stromen als poedervrije handschoenen, en dat ze de huid van sommige mensen kunnen irriteren.

Het andere belangrijke type handschoen dat momenteel op de markt is, is het gebruik van wolpoeder of polypropyleenvezels. Dit type handschoen laat veel meer luchtstroom de handschoen binnen, waardoor er veel meer ventilatie ontstaat dan bij het gebruik van PVC of latex. Het voordeel van de vezels is dat ze extreem snel door een aantal handen kunnen gaan en in de meeste gevallen geen huidreacties of allergische reacties zullen veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor wol.

Het enige nadeel van het gebruik van gepoederde wegwerphandschoenen is dat de gebruiker de handschoenen niet gemakkelijk kan verwijderen nadat ze zijn gedragen.

Met poedervrije handschoenen is dit probleem volledig geëlimineerd omdat de handschoenen nooit hoeven te worden schoongemaakt. Ook hebben poedervrije handschoenen de neiging om een kortere levensduur te hebben dan hun gepoederde tegenhangers. Gebruikers moeten ook iets meer geld betalen voor deze handschoenen omdat ze binnenin niet zoveel isolatie en vulling nodig hebben. Hoewel ze misschien meer kosten om te kopen, wegen de voordelen van het gebruik van poedervrije handschoenen ruimschoots op tegen de nadelen.

Er zijn tegenwoordig veel meer soorten wegwerphandschoenen op de markt, maar poedervrije en latexvrije handschoenen behoren nog steeds tot de meest populaire. Het maakt niet uit welk type handschoen u verkiest, u moet ervoor zorgen dat deze is gemaakt met ingrediënten die veilig zijn voor uw huid. Als een bedrijf adverteert dat zijn product is gemaakt met dierlijke producten, moet je er erg op letten het te kopen. Er zijn veel producten die zijn gemaakt met producten die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor mensen. Controleer altijd de ingrediëntenlijst voordat u een handschoen koopt.

Bezoek deze website: cleanproduct.nl

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.