October 1, 2022

Wat is een makelaar Hoogvliet?

3 min read
makelaar hoogvliet

Het H.O.G. Dutch Masters is een klassieker uit de tentoonstellingsbranche en brengt oude wereldkunst uit de remax totaal Nederland naar een nieuwe locatie met een twist. Het brengt de H.O.G. Tentoonstelling Hollandse Meesters in het Middenwesten, waar bezoekers de kans krijgen om deze prestigieuze collectie van dichtbij te zien en makelaars hoogvliet persoonlijk.

Voor een beurs als deze is de H.O.G. Dutch Masters Exhibition kan het zich niet veroorloven om zonder een sterke aanwezigheid te zijn. En H.O.G. biedt wat ze weten is een sterkte: een professioneel standontwerp met een van hun beroemde klassieke ontwerpen.

Verschillende ontwerpen om een ​​mooie minimalist te hebben

Het H.O.G. stand is gemakkelijk te herkennen: Gelegen op de tweede verdieping van het Convention Center in het Hilton Anatolia hotel in St. Paul, Minnesota. De stand is ontworpen om een ​​minimalistisch ontwerp te hebben, met minimale meubels en minimale verlichting om de kijker de indruk te geven dat dit geen showroom is, maar een museum.

“De stand is gebouwd door H.O.G. in Nederland, dus we wisten dat het een groot succes zou worden”, zegt Broker Hogglen, eraan toevoegend dat de H.O.G. ontwerpers werden door de beursorganisatoren gevraagd of ze een op maat gemaakt standontwerp wilden leveren en een vergelijkbare aanpak wilden leveren bij het bouwen van een stand voor de H.O.G. Hollandse meesters show.

“Het is een logische benadering. Er zijn te veel shows, te veel stands en te veel exposities die hetzelfde zijn. Dat is logisch. Het is het beste zakelijk inzicht”, zegt Hogglen.

“De manier waarop de stand is ontworpen, was erg belangrijk voor ons”, zegt Broker Hogglen. “Dit is iets dat we de hele tijd doen met onze andere shows: we zorgen ervoor dat alles eenvoudig, schoon en aantrekkelijk is.”

Ontwerpt dat past bij een ruimte

De stand is ontworpen in een kleine ruimte met uitzicht op een vijver. Omdat het een kleine ruimte was, moesten de ontwerpers over elke hoek nadenken: een grote open plattegrond zou veel aandacht trekken naar de showroom en afbreuk doen aan de collectie. Het is zo ontworpen dat mensen die rondlopen de kunst kunnen zien en toch de ruimte hebben om te bewegen, zonder te worden afgeleid. onderbroken door een menigte.

De stand is op traditionele wijze gedecoreerd, met afbeeldingen van werken uit de H.O.G. Collectie Hollandse Meesters, ingelijst en andere items die als decoratie worden gebruikt. Er zijn ook foto’s van de artiesten, waardoor de bezoeker een persoonlijke ervaring krijgt. Het is een klassieke stijl, maar niet overdreven of te veel.

Een ding dat je niet kan helpen, maar opvalt aan de stand van Broker Hoggliet, is dat het een luxe uitstraling heeft. Mensen die naar de H.O.G. Dutch Masters collection zien wat een indrukwekkende collectie het is, en zullen waarschijnlijk naar hun eigen stukken kijken voordat ze de stand binnenlopen. Het is een kamer die een sfeer van verfijning uitstraalt, ook al is hij misschien niet zo elegant. of overdadig.

Wanneer mensen de stand betreden, worden ze opgewacht door een reeks posters en spandoeken die de H.O.G. collecties. De meeste bezoekers lopen rond en bekijken de verschillende kunstwerken die een tijdje aan de muren hangen voordat ze een aankoop doen.

Een ander ding dat waarschijnlijk naar voren zal komen in een gesprek over de stand, is dat deze het gevoel heeft uniek te zijn. Dit is waar. Hoewel de stand wordt gedeeld met honderden andere stands met vergelijkbare ontwerpen, lijkt het door de manier waarop hij is opgezet uniek te zijn. In andere stands die in dezelfde show staan, worden de wanden in dezelfde kleurstelling geverfd. Ze kijken naar dezelfde foto’s aan de muur en kunnen hun neus aanraken bij dezelfde schilderijen.

De stand is gemaakt van hout en de tafel is gemaakt van glas, beide met hoogwaardige materialen. Hoewel ze misschien niet de meest elegante tafel zijn die je ooit hebt gezien, en de stand misschien niet overeenkomt met je smaak, weerspiegelt hij wel een hoge kwaliteit van meubilair dat vrij uniek is.

“We horen graag reacties van klanten over de stand. Het belangrijkste is dat de persoon ons werk waardeert. Het is een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken en mensen te ontmoeten”, zegt Broker Hogglen.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.