October 1, 2022

Waarom industriële doekjes onderzoeken

2 min read

In de steeds toenemende vraag naar doekjes, zowel commercieel als persoonlijk, zal naar verwachting 4,3 procent per jaar groeien tot $ 1,6 miljard in 2020. De volgende discussie richt zich op het onderzoeken van doekjes die het meest geschikt zijn voor specifieke industrieën en toepassingen. Daarnaast presenteert dit korte artikel een aantal aanvullende feiten die bedrijven kunnen overwegen bij de aanschaf van industriële doekjes.

Doekjes voor de gevoelige huid hebben hoogstwaarschijnlijk een lager besmettingsniveau. Doekjes die zijn ontworpen voor de gevoelige huid kunnen op veel oppervlakken worden gebruikt, van kleding en linnengoed tot glas. Deze doekjes kunnen worden gekocht met speciale applicators om te voorkomen dat het oppervlak met te veel druk moet worden geschrobd. De hogere mate van vervuiling in doekjes die zijn ontworpen voor de gevoelige huid, wordt meestal veroorzaakt door het gebruik van schurende chemicaliën.

De meeste doekjes die bedoeld zijn voor industriële omgevingen zijn ontworpen om gemakkelijker te gebruiken dan die bedoeld voor thuis. Hoewel doekjes van industriële kwaliteit over het algemeen in bulkverpakkingen worden geleverd, kunnen veel doekjes afzonderlijk of in een voorgemengde set worden gekocht. Als een persoon een applicator gebruikt voor het aanbrengen van een voorgemengde doekjeskit, kan hij of zij eerder geneigd zijn om individuele doekjes te kopen voor toepassingsdoeleinden.

Industriële doekjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Sommige van deze doekjes bevatten poeders en vloeistoffen; andere zijn gels, pads of pasta’s. Sommige doekjes van industriële kwaliteit zijn ook wegwerpbaar; sommige zijn herbruikbaar, andere niet. Zo kunnen doekjes voor reiniging en desinfectie wegwerpbaar zijn, maar doekjes voor polijsten kunnen herbruikbaar zijn, maar zijn mogelijk niet bestand tegen agressieve chemicaliën of schuurmiddelen die in polijstvloeistoffen aanwezig zijn.

Industriële doekjes zijn vaak te vinden in verschillende kleuren en stijlen. Doekjes voor commerciële toepassingen zijn doorgaans helderder en kleurrijker dan die bedoeld voor thuisgebruik. Bovendien zijn doekjes die zijn ontworpen voor reiniging en desinfectie over het algemeen helderder en kleurrijker dan doekjes die bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik. Veegcontainers hebben vaak een klikdeksel, waardoor wordt voorkomen dat het deksel per ongeluk loskomt tijdens het afnemen. Bovendien kunnen sommige doekjes alcohol bevatten als toevoeging aan het product om vlekken snel op te lossen. Hierdoor kunnen de doekjes opnieuw worden gebruikt zonder de oude weg te gooien.

Wanneer u industriële doekjes koopt, is het belangrijk om doekjes aan te schaffen die voldoen aan de industrienormen en die zijn ontworpen voor industrieel gebruik. Bedrijven moeten er niet alleen voor zorgen dat de doekjes veilig te gebruiken zijn, maar ook naar hoogwaardige reinigings- en desinfectieproducten. die zijn ontworpen om lang mee te gaan, in plaats van te worden beschadigd omdat ze voortijdig worden weggegooid.

Klik hier voor meer informatie billendoekjestest

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.