October 1, 2022

Waar komen metrotegels vandaan?

2 min read

Waar komen metrotegels vandaan?

Metrotegels zijn in principe cementgebonden tegels. Ze zijn ontworpen voor gebruik in de bouw, renovatie en ontwerp en ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleurvariaties en texturen. Het meest gebruikte materiaal om deze tegels te vervaardigen is cement. Deze tegels zijn in de volksmond beter bekend als cementtegels of baksteentegels. Dus waar zijn deze tegels precies van gemaakt en hoe worden ze gebruikt?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan komt in wezen uit twee plaatsen metro tegels. De ene plek waar ze hun materiaal vandaan halen is de cementfabriek in Parijs en de andere plek is Londen. Wanneer ze worden vervaardigd, haalt de cementfabriek in Parijs het materiaal van een leverancier genaamd 'Veyron' die ze levert aan verschillende bouwbedrijven over de hele wereld, waaronder: Baths & buildings Construction Company, Earls Court Ltd, Trentham Ltd, Eon Building Propels en Plc, The British Gas plc enz. Ze worden vervaardigd in exact hetzelfde fabricageproces als u ze ziet vervaardigd in een cementfabriek in Parijs.

Ze worden vervolgens over de hele wereld vervoerd om te worden gebruikt in bouwprojecten, verbouwingsprojecten, renovatieprojecten enz. Hier worden ze gebruikt als een extra beschermingslaag voor materialen die onderhevig zijn aan veel verkeer, en om een elegante uitstraling te geven en verfijning van het gebouw waar ze deel van uitmaken. Enkele veel voorkomende materialen die geglazuurd zijn en die worden gebruikt bij het maken van deze tegels zijn: cement, lijmen, epoxy, polyurethaan en ook acryl. Om glazuur aan de tegel toe te voegen, wordt een speciaal type lijm gebruikt, 'epoxylijm' genaamd, waarbij een zeer fijne maar zeer heldere lijmlaag zich aan het oppervlak van de tegel kan hechten.

Zoek meer informatie op: https://www.retrotegels.nl/

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.