October 1, 2022

Hoe u de beste yogales kiest

3 min read

Goa yoga, beter bekend als geitenyoga, is net als de conventionele basisyoga-les met een paar variaties. Het enige verschil – gewone deelnemers gaan voor de standaard Downward-Dog-pose terwijl dwerggeiten en Nigeriaanse dwerggeiten rond hun rok spelen of aan hun staart knabbelen. Dit is een leuke activiteit waar elk gezinslid van kan genieten. Er zijn verschillende niveaus, afhankelijk van hoe snel of langzaam u wilt gaan. Als je nog een beginner bent, begin dan met het gemakkelijkste niveau en ga verder als je vertrouwd raakt met de houdingen.

Wat zou een opwindende yogales zijn zonder de schattige geiten? Mijn familie en ik noemen onszelf “yogi’s” naar ons huis, dat vlakbij ons geitenreservaat ligt. We hebben een aantal schattige en vriendelijke geiten die met enthousiasme en ontzag onze yogalessen bijwonen. We brengen graag tijd met ze door en vertellen ze hoeveel we alle vitamines waarderen die ze via hun biologische melk krijgen. Ons gezin is een beetje anders dan de geiten, omdat we bekeerlingen zijn en we ons niet echt zorgen maken over zwanger worden, aangezien onze gynaecoloog ons vertelt dat het veilig is om yoga te beoefenen, zelfs als je een laag immuunsysteem hebt. We moesten echter nog een speciaal plan maken voor wanneer onze kleintjes een jaar oud worden, zodat ze met andere kinderen naar lessen konden gaan en tegelijkertijd van de voordelen van yoga konden genieten.

Als je kinderen hebt die enthousiast zijn over yoga, maar bang zijn om zwanger te worden, kun je lessen volgen voor jongere kinderen. Er zijn veel yogalessen die speciaal zijn ontworpen voor pre-emies. Deze lessen helpen hen gezond te worden terwijl ze een band met hun ouders opbouwen. Sommige kinderen in onze buurt gingen met ons mee naar yoga en genoten echt van de ervaring. Ze zijn nu gelukkig getrouwd en hebben een prachtige 4-jarige dochter die graag in de sproeiers speelt en haar groenten eet! De kinderen in mijn yogales hebben ook betrekking op hun moeders omdat ze altijd lachen en een geweldige tijd met hen hebben.

Voor volwassenen kun je lid worden van een groep met mensen met een hoog energieniveau die regelmatig yogalessen volgen. Je kunt controleren Hot Yoga & Beauty Studio Westland. In dit soort situaties zul je mensen tegenkomen die vergelijkbare ideeën hebben om een beter mens te worden en meer vitaliteit te creëren. De voordelen van deze yogalessen voor volwassenen kunnen je helpen verbinding te maken met je innerlijke kracht en effectiever te worden in je dagelijkse leven. U kunt deze nieuwe kracht op uw werkplek brengen en een inspirerende leider worden voor een positieve verandering.

Yoga met een verschil … kijk wat je thuis kunt doen. Heeft u een tuin in overvloed waar de natuur volop gelegenheid biedt voor rustige reflectie? Is je slaapkamer ingericht in kalmerende blues? Je kunt rust toevoegen aan je ruimte … kijk wat je leuk vindt en begin met het creëren van rust en kalmte in je huis met eenvoudige yoga-oefeningen zoals slapen op een yogabal, meditatie en zachte rekoefeningen.

Yoga heeft veel te bieden aan degenen die op zoek zijn naar blijvende verandering en verbeteringen. Als je een dieper begrip van jezelf wilt ontwikkelen en hoe je een krachtiger leven kunt leiden, zou je het beoefenen van yoga of een op yoga gebaseerde activiteit moeten overwegen voor enkele van de meest opwindende en herstellende yogamomenten die je ooit zult hebben. Om het meeste uit yoga te halen, moet je ervoor zorgen dat je een instructeur kiest die ervaring heeft met het lesgeven van zachte, herstellende yogastijlen. Een leraar met het juiste temperament zal u helpen uw doelen als beoefenaar te bereiken.

Ga voor meer informatie naar https://www.hybs.nl/

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.