October 1, 2022

Biologisch afbreekbaar wegwerptafelkleed

3 min read
OrganicWareShop

Biologisch afbreekbaar wegwerptafelkleed

In de wereld van plastic producten is er geen tekort aan plastic wegwerpservies. Grote merkfabrikanten in de wegwerpserviesindustrie omvatten, maar zijn niet beperkt tot, biologisch afbreekbare plasticfabrikanten, Huhtamaki Oyj, Natural Tablecloth, Lollicup USA, Inc., Papstar USA Inc, Genpak USA, Pacovis USA Inc en Dixie Brands Inc. wegwerp plastic tafelkleed merken, elk heeft zijn eigen unieke eigenschappen die het ideaal maken voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

Huhtamaki is een van de eerste fabrikanten van wegwerptafelkleed die een sterke internationale merknaam heeft gevestigd. Huhtamai Oyj is om vele redenen een uitstekende merknaam. Ten eerste bestaat het bedrijf sinds de jaren 70. Dit is een lange tijd om zaken te doen. Ten tweede is het consequent toegewijd gebleven aan innovatie en het vervaardigen van superieure tafelkleedproducten die zijn gemaakt van duurzame bronnen.

Huhtamai maakt ook een groot assortiment wegwerptafelkleden voor huishoudelijk gebruik. De merknaam Huhtamai kan afzonderlijk of in sets van 100 stuks worden gekocht. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat consumenten ze gemakkelijk kunnen matchen met hun interieur.

Huhtamai produceert tafelkleden die kunnen worden opgevouwen en in een la kunnen worden geplaatst om het milieu te helpen beschermen terwijl ze toch wegwerptafelkleedmaterialen gebruiken. Dit is een milieuvriendelijke methode die helpt voorkomen dat afval op stortplaatsen en uit het water terechtkomt.

Huhtamai-producten worden vervaardigd in fabrieken die zijn gecertificeerd door de Forest Stewardship Council. Hun wegwerptafelkleden zijn gemaakt met behulp van een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces.

Fabrikanten van wegwerptafelkleed op de markt gekomen

Naast Huhtamai zijn er ook verschillende andere fabrikanten van wegwerptafelkleed op de markt gekomen. Enkele van de beste producenten van wegwerptafelkleed zijn Papstok, Incorporated en Pacovis Incorporated. Papstok is een toonaangevende fabrikant van plastic wegwerptafelkleden. en ze bieden een grote verscheidenheid aan kleuren en maten. Hun tafelkleden zijn gemaakt van duurzame, biologisch afbreekbare materialen die composteerbaar zijn, wat het effect van chemicaliƫn op het milieu helpt verminderen.

De tafelkleden van Papstok worden ook gemaakt in aantrekkelijke, moderne ontwerpen. Papstok maakt ook wegwerp plastic tafelkleed voor buitengebruik, en hun wegwerptafelkleden zijn voorzien van een unieke, duurzame UV-coatingtechnologie die ervoor zorgt dat het tafelkleed wit blijft, zelfs nadat de ultraviolette straling de kleur heeft vervaagd.

De wegwerptafelkleden van Papstok zijn gemaakt van duurzaam, 100% polypropyleen dat licht van gewicht is, maar toch stevig genoeg om alle soorten morsen en vlekken te weerstaan. Hoewel Papstok tafelkleden maakt voor de binnenmarkt, maken ze op maat gemaakte tafelkleden voor klanten die een ongebruikelijke maat of stijl nodig hebben. en ontwerp. Wilt u een speciaal tafelkleed voor een aanstaande speciale gelegenheid of evenement, zoals een babyshower of een zakelijke bijeenkomst, dan kunt u bij Papstok een uniek tafelkleedontwerp aanvragen.

Papstok maakt gebruik van een milieuvriendelijk productieproces en gebruikt geen enkele vorm van chemicaliƫn of pesticiden in hun productieproces. Ze gebruiken geen enkele vorm van op bleekmiddel gebaseerde oplossingen. Papstok-producten zijn gemaakt van gerecyclede plastic zakken of polypropyleen zakken die herbruikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat hun wegwerptafelkleden gemaakt zijn van duurzame, hernieuwbare materialen die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn. Klik hier Organicwareshop.nl

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.